Over W-cair2

Over mijzelf

Mijn visie

Mijn naam is Karin WIjnhoven- Peters. Het allerbelangrijkste vind ik, dat jij als mens gezien en gehoord wordt met jouw hulpvraag.

Wanneer jij jouw diepste verdriet, angsten, zorgen, klachten of kwetsbaarheden met iemand deelt, wil je diegene kunnen vertrouwen en er een vertrouwde connectie mee voelen.

Om die belangrijke vertrouwensband op te bouwen, neem ik uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren en samen met jou te kijken naar wat een goede behandelmethode kan zijn, zodat jij jezelf kunt vinden en je jezelf kunt blijven.

Gezondheid is zoveel meer dan niet ziek zijn of genezen worden. Het is zorgen voor bescherming, compassie, vitale energie en welzijn. In de holistische zorg kijk ik dan ook naar jou als mens, als geheel en ga ik ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. De nadruk ligt niet op de klacht, maar op de oorzaak van de klacht.

Ik kijk dus wat er bij jou past en waardoor jij je beter voelt. Hoe gezonder jij bent en hoe vitaler jij je voelt, des te meer je uit het leven kan halen.


Jij bent uniek!


Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

Ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Deze functie  is gericht op het verlenen van zorg, ter bevordering of instandhouding van het welbevinden en optimaal functioneren, zowel mentaal, (soms ook spiritueel), emotioneel, fysiek als sociaal. Op deze wijze draagt de functie bij aan het doel van de gezondheidszorg in zijn totaliteit. Het accent ligt hierbij op het verlenen van zorg.


Het beroep van de paramedisch natuurgeneeskundig therapeut is een medisch beroep en draagt een eigen beroepsverantwoordelijkheid. Door mijn opleiding ben ik  in staat om theoretische kennis te vertalen in praktische handelingen en adviezen. Ik houd me bezig met drie wezenlijke aspecten bij het verlenen van zorg: bewustmaken, gezondheid en ziekte. De therapie steunt hierbij op traditionele, natuurwetenschappelijke, op ervaring gebaseerde - en intuïtieve kennis. Een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut zet zich zowel preventief als curatief in binnen de gezondheidszorg, via de persoonlijke hulpverlening, maar ook naar andere maatschappelijke sectoren.


Karin in het nieuws:


     

W-cair2     Boonberg 2A     5507 NR Veldhoven     -     06 22 80 31 90     -     karin.wijnhoven@w-cair.nl                                                                                    Copyright  © W-cair2