Ervaringen

Ervaringen

Hieronder vindt u enkele ervaringen van clienten:


Ik liep al 1,5 jaar met hielspoor rond. Had van alles geprobeerd fysiotherapie, duren zolen laten aanmeten niks hielp om van de pijnlijke hielspoor af te komen totdat ik bij Karin Wijnhoven kwam. Naar de 1ste behandeling was de pijn minder en na 5-6 behandeling was ik eindelijk van mijn hielspoor af. Was ik maar eerder naar haar toegegaan. Ze is super goed echt een aanrader.

- S.

 

De behandeling heeft best wel wat met me gedaan ten eerste is mijn balans beter, mijn hoofd zat best wel vol vorige keer en heeft heel goed geholpen, mijn bloeddruk is beter slik geen pilletje meer en vind de behandeling op zich heerlijk, kan me dan goed ontspannen en heb het gevoel dat ik er weer tegen kan. zou het zeker andere aanbevelen.
- M.

 

Een voetreflex behandeling bij Karin Wijnhoven brengt balans terug in mijn lichaam. Het is zo bijzonder. Ik heb een schildklier ziekte gehad en de rechterhelft van mijn schildklier is verwijderd. Helaas begint mijn schildklier weer op te spelen, ik voel dat nog niet maar dat werd tijdens een bloedonderzoek geconstateerd. Tijdens de voetreflex behandeling begon de plek in mijn rechterteen die in contact staat met het linkerdeel van mijn schildklier tijdens de behandeling erg pijn te doen. Grappig genoeg kreeg ik het gevoel dat mijn schildklier werd wakker geschud! De pijn verdween vrij snel. De corresponderende plek op mijn linkerteen gaf geen reactie, wat kan kloppen, omdat ik de rechterhelft van mijn schildklier mis. Ik kan een voetreflex behandeling aanraden.
- Y.

 

De behandelingen bij Karin zijn voor mij waardevol omdat ze ondersteuning bieden voor lichamelijke problemen maar ook zorgen voor totale ontspanning van lichaam en geest. Karin luistert goed naar mijn verhaal en behoeftes. Ze past haar behandeling daarop aan . Daarnaast geeft ze waardevolle adviezen m.b.t. voeding en leefwijze.

- A.T.

 

Ik kwam bij jou binnen als een meisje die met iedereen bezig was, maar zichzelf volledig verloren was. Wie waren de belangrijkste mensen in mijn leven, een hele lijst, maar ik vergat mijzelf. Wat een confrontatie en wat had ik dit nodig. Als ik terug kijk naar onze therapie, dan ben ik van klein meisje naar vrouw gegaan. Maar bovenal ik ben gaan houden van mijzelf, dit gevoel neemt niemand mij meer af. Jij hebt mij dit geleerd, door de juiste vragen op het juiste moment. Huiswerk opdrachten waardoor ik ook buiten de therapie met mijzelf aan de slag bleef. Je had altijd alle aandacht en tijd voor mij. Dank je wel Karin voor jou wijsheid en hulp.

- A.

 

Een aantal weken terug ben ik bij jou gekomen met al langdurige klachten van tintelingen in mijn onderbenen en dof gevoel in mijn linker voetzool. Jij hebt een behandelingsplan voor mij gemaakt en door jouw kennis en passende behandelingen heb ik hier helemaal geen last meer van! Een super fijn gevoel en bedankt.
- K.

 

Een tijdje terug had ik last van 'Pterygium, pingueculum'; een soort gezwollen vliesje onder het hoornvlies op mijn oog. Door de dokter werd ik al gauw doorverwezen naar het Oogziekenhuis. Daar werd mij verteld dat de enige manier om dit te verhelpen een operatie zou zijn. Ik ben toen op zoek gegaan naar alternatieven, en zo ben ik bij Karin terechtgekomen. Dankzij de behandelingen van Karin ben ik zónder operatie van het vliesje afgekomen! De afspraak bij het Oogziekenhuis kon ik dus gelukkig annuleren!

- M.

 

Na jaren en jaren slecht slapen, allerlei middeltjes en therapieën te hebben geprobeerd. Nu gelukkig bij Karin terecht gekomen, eindelijk iemand die mij echt kon helpen. Nu word ik eindelijk uitgerust wakker. Dankjewel...

- M.


''Gezien mijn baan als ondernemer moest ik tijdens mijn zwangerschap de nodige rustmomenten inbouwen om voor mijzelf en de baby te zorgen. Voetreflex via Karin is hiervoor dé oplossing gebleken! Karin heeft verstand van wat zij doet, maar nog belangrijker; waarvoor. Uiteindelijk ben ik bevallen van een wereldzoon en ben ik inmiddels weer terug bij Karin om weer op en top in m'n vel te zitten voor een mogelijk tweede zwangerschap''

- R.

     

W-cair2     Boonberg 2A     5507 NR Veldhoven     -     06 22 80 31 90     -     karin.wijnhoven@w-cair.nl                                                                                    Copyright  © W-cair2