Hartcoherentie

Hartcoherentie

De hartcoherentie methodiek is een wetenschappelijk onderbouwd programma en het geeft resultaat door aansturing van je hartritme met behulp van je ademhaling en emotieregulatie (een buitengewoon krachtig middel om o.a. stress, angsten, stemming, gewicht enz. te beheersen, en ook betere prestaties in werk, verkoop, management, sport, examen, aandachtsverbetering bij ADHD en autisme.


Uitgangspunt is dat de natuurlijke afweer van het lichaam wordt versterkt en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Het is namelijk een methode die zich eerst richt op het herstellen van de balans in het zenuwstelsel en de hormonen en vervolgens op het herstellen van de balans in de emoties.


Samen met mij kunt u het programma volgen. U krijgt uitleg en daardoor inzicht met behulp van neuro-biofeedback (u kunt het met eigen ogen zien). Door oefeningen en coaching komt het ontregelde fysiologische systeem weer in basisbalans met aandacht voor je eigen waardigheid, adem, ademfrequentie en hartfocus, vervolgens wordt de focus gelegd op het ontregelde emotionele brein om deze weer goed functionerend te krijgen.

Een mooie bijkomstigheid is, dat dit een nieuwe manier van afvallen is, want in een volgende fase kan gekeken worden naar de emotie-aspecten van het eetgedrag.


     

W-cair2     Boonberg 2A     5507 NR Veldhoven     -     06 22 80 31 90     -     karin.wijnhoven@w-cair.nl                                                                                    Copyright  © W-cair2